onsdag 13 juli 2011

Idag ska jag ta med Hannes till badhuset

Ja nu är det Onsdag och jag har inte skrivit här på två dagar eller något. igår åkte vi till Söderköping med Anna och Filippa och åt glass och spelade minigolf och hälsa även på barnens farmor. Idag har vi tänkt oss att åka till centralbadet här i Norrköping och bada och ha det roligt. Anna och Filippa ska även följa med. Så idag blir första gången Filippa badar, ja hon har ju badat i badkaret men det är ju inte samma sak.

Hannes tycker det ska bli jättekul att Anna och FIlippa följer med, så han får se henne bada för första gången, samt så ville han leka med henne i vattnet. Hannes är en riktigt stolt storebror, han gör allt för sin lillasyster. Så nu kan man bara hoppas på att vädret blir fint och att det inte är allt för många personer på badhuset idag så man får någon bra plats nära bassängerna.

Idag ska vi ha blodpudding till middag, det har Hannes bestämt så det är ju tur att man äter det. Han blir så glad när han får bestämma vad vi ska äta för mat när han är här. Igår kväll fick han välja kvällsmat och då ville han ha hamburgare med bröd... Han vet verkligen vad han vill ha...

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe så vi kan göra oss i ordning för dagen, sen ska vi gå ner till Anna och Filippa och se om dom har gjort sig färdiga för att ge sig iväg och bada..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar